|
|
|
![]() |
Загрузить фото |
![]() |
Правила форума |
|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Новенький
Touareg 3.2 V6
Поблагодарил(а): 0
Благодарностей: 0
![]() |
![]()
Здравствуйте. Недавно преобрел туарег 2003 год 3.2. Есть утром на холодную пропуски в 3 цилиндре. Переставлял катушку - проблема остается. Поставил новую свечку оригинал - проблема там же в 3 цилиндре. А еще странная штука, если поехать на троящем моторе и потом остановится заглушить и завести заного, то проблема уходит. Но если сразу(без езды) заглушить и завести - то так не уходит проблема.
И почему 3 циллиндр? Как вариант буду мерить давляк топлива, но он бы влиял бы в целом на все цилиндры. Ну и как еще вариант форсунка? При этом весь день на прогретом моторе ни разу ни единого пропуска не будет!!! Мистика))) |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Почетный мембер
Touareg 4.2 V8
Поблагодарил(а): 6
Благодарностей: 485
Изображений в галерее: 5
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ну как вариант контакты зачистить в разъеме и косу осмотреть на предмет обрывов-скруток, видимо где то электричество теряется
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Местный
Touareg 3.2 V6
Поблагодарил(а): 16
Благодарностей: 100
![]() ![]() |
![]() Цитата:
Здравствуйте. Недавно преобрел туарег 2003 год 3.2. Есть утром на холодную пропуски в 3 цилиндре. Переставлял катушку - проблема остается. Поставил новую свечку оригинал - проблема там же в 3 цилиндре. А еще странная штука, если поехать на троящем моторе и потом остановится заглушить и завести заного, то проблема уходит. Но если сразу(без езды) заглушить и завести - то так не уходит проблема.
И почему 3 циллиндр? Как вариант буду мерить давляк топлива, но он бы влиял бы в целом на все цилиндры. Ну и как еще вариант форсунка? При этом весь день на прогретом моторе ни разу ни единого пропуска не будет!!! Мистика))) сдается мне форсунка или разъем форсунки, было недавно так же, завел работает, прогрелась до 70, пошло троение, заглушил, завел, троения нет. заглушил, подождал, чуть остыла, завел, снова троит, заглушил, завел троения нет. ![]() |
Последний раз редактировалось arteem; 13.04.2023 в 05:07. |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Новенький
Touareg 3.2 V6
![]() |
![]() Цитата:
сдается мне форсунка или разъем форсунки, было недавно так же, завел работает, прогрелась до 70, пошло троение, заглушил, завел, троения нет. заглушил, подождал, чуть остыла, завел, снова троит, заглушил, завел троения нет.
![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Новенький
Touareg 3.2 V6
![]() |
![]()
Ну что, Туарег сила. Он меня откатал на мертвом движке всю зиму. По итогу сьем движка, там тупо кольца стерлись (допуск до 1мм, а у меня щуп 1.3 залезал. А в идеале что бы 0.4-0.6 было)))))
ГБЦ оказалась не виновата. Цепь в норме и более менее свежая. Пробег мотора 600тыс. Был куплен мотор б\у с пробегом 200. Полностью разобран, собран и вставлен...... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Новенький
Touareg NF 4.2 V8TDI Exclusive
![]() |
![]()
Проблема з пропусками в третьому циліндрі може мати кілька можливих причин, включаючи проблеми з іскроутворенням, системою палива або системою впорскування. Ось кілька можливих причин і порад щодо їх вирішення:
Проблема з іскроутворенням: Перевірте свічки запалювання, катушку запалювання та провід від катушки до свічки в третьому циліндрі. Можливо, потрібно замінити катушку або провід. Проблема з системою палива: Перевірте фільтр палива та наявність засмічень у трубопроводах. Також може бути корисним перевірити рівномірність подачі палива на всі циліндри. Проблема з форсунками: Як ви вже зазначили, однією з можливих причин може бути проблема з форсункою в третьому циліндрі. Перевірте форсунку на наявність засмічень або пошкоджень. Якщо форсунка потребує заміни, то рекомендується замінити всі форсунки одразу для забезпечення рівномірної роботи двигуна. Проблема з давленням палива: Погане регулювання давлення палива може призвести до пропусків у роботі двигуна. Виміряйте давлення палива і перевірте, чи відповідає воно рекомендованим значенням для вашого автомобіля. Якщо ви не можете вирішити проблему самостійно, рекомендується звернутися до кваліфікованого механіка або автосервісу для діагностики і вирішення проблеми. |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Пользователь
Touareg GP 3.6 V6FSI
Поблагодарил(а): 66
Благодарностей: 20
![]() |
![]()
В итоге автор решил проблему?
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ветеран
Touareg 3.2 V6
Поблагодарил(а): 130
Благодарностей: 4,186
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Цитата:
Ну что, Туарег сила. Он меня откатал на мертвом движке всю зиму. По итогу сьем движка, там тупо кольца стерлись (допуск до 1мм, а у меня щуп 1.3 залезал. А в идеале что бы 0.4-0.6 было)))))
ГБЦ оказалась не виновата. Цепь в норме и более менее свежая. Пробег мотора 600тыс. Был куплен мотор б\у с пробегом 200. Полностью разобран, собран и вставлен...... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
|
|
|